Eurosport
Rezai'nin ailevi sorunları
Tarafından
Yayınlandı 24/01/2011 - 16:13 GMT+2
Avustralya Açık'ta ilk turda elenen Fransız Aravane Rezai'nin aynı zamanda koçu olan babası ile kavga ettiği ortaya çıktı.
Eurosport
Görsel kaynağı: Eurosport
Fransa basınında çıkan haberlere göre, turnuvaya 17 numaralı seribaşı olarak katılan İran asıllı tenisçi ilk tur maçının sabahında babasıyla fiziksel temas da içeren bir tartışmaya girdi. Kızını evlatlıktan reddeden Arsalan Rezai, tenisçinin erkek arkadaşına da tehidtler savurdu.
Bunun üzerine önceki gün Kadın Tenisçiler Birliği (WTA), Rezai'nin ailesinden bir kişinin maçlara girmesini yasaklamış ancak isim vermemişti.
Fransa'nın iki numaralı oyuncusu, ilk turda Barbora Zahlavova-Strycova'ya üç sette mağlup olmuş, maçtan sonraki basın toplantısında, "Bahane bulmak istemiyorum ancak bu sabah çok sıkıntılı anlar yaşadım" ifadelerini kullanmıştı.
Benzer Konular
Reklam
Reklam