Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Wozniacki tökezlemedi

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 23/01/2011 - 11:23 GMT+2

Grand slam'siz dünya bir numarası Caroline Wozniacki sürpriz rakibi Anastasija Sevastova’yı 6-3 ve 6-4’lük iki set ile mağlup ederek Avustralya Açık’ta ilk defa çeyrek final gördü.

Caroline Wozniacki of Denmark hits a return to Anastasjia Sevastova of Latvia during their match at the Australian Open tennis tournament in Melbourne

Görsel kaynağı: Reuters

Servis attığı ilk oyunda çift hata ile servisini kırdıran ve ilk sette 3-1 geriye düşen Danimarkalı tenisçi, rakibinin de basit hatalarının yardımıyla sonraki beş oyunu hanesine yazdırarak ilk seti kazandı. 20 yaşındaki Letonyalı Sevastova ikinci sette de agresif oynamaya çalıştı ancak oyunu hatalarından arınamadı.
Üst üste üç servis kırma ile başlayan ikinci sette 4-2 öne geçen Wozniacki bu avantajı koruyamadı ve 4-4’lük beraberlik geldi. Ancak aynı yaştaki iki tenisçiden grand slamlerde daha deneyimsiz olanı Sevastova, dokuzuncu oyunda servis kırdırdı ve karşılaşmadan mağlup ayrıldı.
Wozniacki 14 basit hata yaparken, Sevastova’nın bu kategorideki 36 sayısı karşılaşmanın özeti gibiydi.
1.3 milyar mutlu insan
Sabah seansının diğer karşılaşmasında geçen senenin yarı finalisti Na Li, Belaruslu rakibi Victoria Azarenka’yı 6-3’lük iki setle geçerek son sekiz tenisçi arasına adını yazdırdı.
Geçtiğimiz sezon ilk 10’a giren ilk Çinli olan Li, sadece 88 dakika süren müsabakada 27 doğrudan puan vuruşuna imza atarken file önünde de kusursuz oynadı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam