Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Azarenka elini çabuk tuttu

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 16/01/2012 - 08:55 GMT+2

Turnuvanın açılışını yapan dünya üç numarası Victoria Azarenka, Heather Watson'ı 6-1/6-0 ile geçerek hızlı bir şekilde ikinci tura yükseldi.

Victoria Azarenka of Belarus hits a return to Heather Watson of Britain during their women's singles match at the Australian Open tennis tournament in Melbourne

Görsel kaynağı: Reuters

Genç Britanyalı Watson servis attığı ilk oyunu kazandıktan sonra rakibinin servis oyununda servis kırma puanı yakaladı. Azarenka bu şansı rakibine tanımazken izleyenler çekişmeli bir karşılaşma seyredeceklerini düşünüyorlardı. Ancak turnuvanın favorilerinden olan Belaruslu tenisçi kaybettiği ilk oyunun ardından üst üste 12 oyunu hanesine yazdırdı.
Yaz aylarını yaşayan Avustralya'da 67 dakikada zafere ulaşan 22 yaşındaki tenisçi böylece yorucu Melbourne güneşinin altında fazla kalmadan ikinci turun yolunu tutmuş oldu. Azarenka ikinci turda Casey Dellacqua ile karşılaşacak. Avustralyalı tenisçi, rakibi Bojana Jovanovski'yi 6-3/6-2'lik setlerle mağlup etti.
Azarenka’nın Sydney finalinde mağlup ettiği Li Na ise Kazak Ksenia Pervak ile karşılaştı. Son finalist olarak katıldığı Avustralya Açık’ta zorlanmayan beş numaralı seribaşı karşılaşmayı 6-3/6-1 ile kazandı.
Tüm Avustralya Açık heyecanını Eurosport ve Eurosport Player'dan canlı olarak takip edebilirsiniz.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam