Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Ivanovic servisleriyle

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 19/01/2012 - 08:59 GMT+2

Ana Ivanovic harika bir servis performansı gösterdiği müsabakada Michaella Krajicek'i 6-2/6-3 ile alt ederek tur atlayan taraf oldu. 15 nolu seribaşı Anastasia Pavlyuchenkova ise elendi.

ana ivanovic

Görsel kaynağı: Reuters

2008’de kazandığı Roland Garros şampiyonluğunun ardından istikrar sorunları nedeniyle düşüşe geçen ancak son bir senedir ilk 10’a yükselme yolunda büyük adımlar atan Sırp tenisçi, Avustralya Açık’taki ikinci maçında da zorlanmadı.
Her zaman kendisi için büyük sorun olan servislerinde harika bir istikrar gösteren Ivanovic, Michaella Krajicek önünde ilk sette rakibine şans tanımadı. İlk set boyunca servislerinde sadece 1 puan bırakan Sırp tenisçi, Hollandalı’nın servisini iki kez kırarak 6-2 ile ikinci sete geçti. Bu setin de üçüncü oyununda servis kıran Ivanovic maçtan galibiyetle ayrılmasını bildi.
Karşılaşmayı 17 winner ve 11 basit hata ile tamamlayan 21 numaralı seribaşı file önünde de oldukça etkiliydi. Eski dünya 1 numarasının üçüncü turdaki rakibi ise ABD’li Vania King oldu.
15 numaralı seribaşı Anastasia Pavlyuchenkova ile karşılaşan King, ilk seti kaybettiği maçta 5-7/6-3/6-4 ile güldü. Ivanovic ile King arasındaki maçlarda Sırp tenisçinin 3-0’lık üstünlüğü bulunuyor.
Tüm Avustralya Açık heyecanını Eurosport ve Eurosport Player'dan canlı olarak takip edebilirsiniz.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam