Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Nole fırtınasına devam

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 21/01/2012 - 08:45 GMT+2

Son şampiyon Novak Djokovic fırtına gibi esmeye devam ediyor. Bugün doğum günü olan Nicolas Mahut ile karşılaşan Sırp tenisçi rakibine sadece iki oyun bıraktığı mücadeleyi 6-0/6-1/6-1 ile kazandı ve dördüncü turun yolunu tuttu.

Novak Djokovic of Serbia hits a return to Nicolas Mahut of France during their men's singles match at the Australian Open

Görsel kaynağı: Reuters

Bugün 30. doğum gününü kutlayan Mahut, yorucu geçen ikinci tur maçının ardından sol dizindeki sakatlıkla bugün korta çıktı. Dünya 1 numarası karşısında hiçbir şansı olmadığını da çok geçmeden anladı.
Geri çizgiden harika bir performans gösteren Sırp tenisçi, rakibine sadece iki oyun bıraktığı maçı 74 dakikada kazandı. 2010 Wimbledon’da John Isner ile toplamda 11 saat süren bir maça imza atarak rekor kıran Mahut böylece bu sefer de kısa bir karşılaşma ile adını duyurmuş oldu. 74 dakika çoğu kadınlar maçından bile daha kısa bir süre maç kazanmak için.
Djokovic’in dördüncü turdaki rakibi Milos Raonic – Lleyton Hewitt maçının galibi olacak.
Günün oynanan diğer maçında ilk dört oyununu kaybettiği müsabakada nefis bir geri dönüşe imza atan David Ferrer rakibi Juan Ignacio Chela'yı 7-5/6-2/6-1 ile geçti. İspanyol tenisçinin dördüncü turdaki rakibi Richard Gasquet oldu. Fransız, dokuz nolu seribaşı JankoTipsarevic'i 6-3/6-3/6-1'lik setlerle alt etti.
Bugün erkekler ana tablosunda oynanan ilk maçta ise Fransa'nın 1 numarası Jo-Wilfried Tsonga üçüncü turda karşılaştığı Portekizli Frederico Gil'i 6-2'lik üç setle alt etti.
Tüm Avustralya Açık heyecanını Eurosport ve Eurosport Player'dan canlı takip edebilirsiniz.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam