Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Sharapova'dan sevgilerle

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 23/01/2012 - 13:28 GMT+2

2008 şampiyonu Maria Sharapova dördüncü turda karşılaştığı Sabine Lisicki’yi 3-6/6-2/6-3 ile mağlup ederek çeyrek finalist oldu.

Sharapova

Görsel kaynağı: AFP

Geçen yıl Wimbledon yarı finalinde karşılaşan ikiliden kazanan Sharapova olmuştu. Bu karşılaşmaya fırtına gibi giren Rus tenisçi rakibinin servisini arka arkaya iki kez kırarak 3-0 öne geçti. Bu üç oyun zarfında maça dahil olamayan Lisicki, dördüncü oyunla birlikte diriliş yaşadı. Üst üste bulduğu altı puanla seti noktalayan Alman tenisçi ikinci seti başında Masha’yı zorlasa da servis kıramadı.
Deneyimli Rus tenisçi bu setin dördüncü oyununda servis kırmayı başardı ve bu avanatajını setin sonunda kırdığı servisle pekiştirdi.
Üçüncü setin başında kritik bir oyun yaşandı. 14 dakika süren oyunda Lisicki yakaladığı beş servis kırma puanını da değerlendiremeyince moral bozukluğu kendini gösterdi. Üç kez Grand Slam şampiyonu Sharapova bu durumu iyi değerlendirdi ve bu seti de hanesine yazdırarak çeyrek finale yükseldi.
Geçen sene burada Andrea Petkovic’e elenen Masha son sekiz tenisçi arasına adını yazdırmış oldu. Sharapova’nın çeyrek finaldeki rakibi Ekaterina Makarova oldu.
Tüm Avustralya Açık heyecanını Eurosport ve Eurosport Player'dan canlı takip edebilirsiniz.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam