Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

2013 Avustralya Açık - Bryan kardeşlerden rekor zafer

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 26/01/2013 - 16:52 GMT+2

Avustralya Açık çift erkekler finalinde Bryan kardeşler, Robin Haase ve Igor Sijsling ikilisini 6-3/6-4’lük setlerle 2-0 mağlup ederek Melbourne’deki altıncı şampiyonluklarına ulaştılar.

Bob and Mike Bryan celebrate victory with a flying chest-bump (Reuters)

Görsel kaynağı: Reuters

2000’lerin ortasından itibaren çift erkekler tenisini domine eden Bob ve Mike Bryan, 2013 Avustralya Açık’ta kariyerlerinin 13. Grand Slam zaferini elde ederek tarihe geçtiler. Takvim yılının ilk turnuvasını şampiyonlukla kapatan Bryan kardeşler, böylece çift erkeklerde 12 Grand Slam şampiyonluğu bulunan Newcombe-Roche ikilisini geride bıraktılar.
34 yaşındaki ikiz kardeşlerden Mike Bryan, Hollandalı rakipleri Robin Haase – Igor Sijsling ikilisini setlerde 2-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından kırdıkları rekora ilişkin, “Tarihin bir parçası olduğumuzu hissediyoruz. Emin olun, bu güzel bir duygu. Elbette işin rekor kısmını korttayken pek düşünmüyoruz ama daha sonrasında dönüp kariyerlerimize baktığımızda, neler başardığımızı görmek eğlenceli olacak. Bu büyük bir rekor” ifadelerini kullandı.
2013 Avustralya Açık’ta şampiyonluğa ulaşan Bryan kardeşler aynı zamanda kariyerlerinin 84. turnuva zaferini elde ettiler.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam