Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Avustralya Açık 2013 - Ivanovic'ten Jankovic'e geçit yok

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 18/01/2013 - 09:57 GMT+2

İki Sırp tenisçiyi üçüncü turda karşı karşıya getiren maçta Ana Ivanovic, Jelena Jankovic'i 6-4/7-5 ile mağlup ederek son 16 raket arasına adını yazdırdı.

ana ivanovic

Görsel kaynağı: Reuters

Karşılaşmaya servis oyununa tutunarak başlayan Jankovic, ikinci oyunda yakaladığı servis kırma puanlarından yararlanamadı. Dört servis kırma puanı çeviren Ivanovic bir sonraki oyunda rakibinin servisini çalarak öne geçti. İleriki bölümde bir kez daha servis kırarak skoru 5-2’ye getiren eski dünya 1 numarası, bu noktadan sonra dağıldı.
Üst üste puanlar kaybeden Ivanovic, set için servis attığı iki oyunu da rakibine teslim ederek skorun 5-5’e gelmesine engel olamadı. Ancak bir sonraki oyunda tekrar servis kırmayı başaran 87 doğumlu Sırp tenisçi, bu kez hata yapmadı ve seti hanesine yazdırdı.
İkinci setin hemen başında servis kıran Ana Ivanovic, bu avantajını setin sonuna kadar kaybetmedi ve dördüncü turun yolunu tuttu.
Sırp tenisçi çeyrek finale çıkabilmek için Agnieszka Radwanska ile karşı karşıya gelecek.
11 numaralı seribaşı Marion Bartoli ile 19 numaralı Ekaterina Makarova arasındaki mücadele müthiş bir çekişmeye sahne oldu. Son sette 5-0 geriye düşen Fransız raket skoru 5-4’e getirse de bir sonraki oyunda servisine tutunamayarak maçtan 6-7/6-3/6-4 ile mağlup ayrıldı.
Altı numaralı seribaşı Li Na ise Sorana Cirstea karşısında zorlanmadı ve maçtan 6-4/6-1 ile zaferle ayrıldı.
Avustralya Açık heyecanını Eurosport, Eurosport 2 ve Eurosport Player'dan canlı maç yayınları ile yaşayabilirsiniz.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam