Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Nadal üç sette turladı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 20/01/2014 - 12:21 GMT+2

Avustralya Açık tek erkekler dördüncü tur mücadelesinde İspanyol raket Rafael Nadal, 16 numaralı seribaşı Japon raket Kei Nishikori'yi 7-6, 7-5 ve 7-6'lık setler sonucunda mağlup etti.

rafael nadal, australian open 2014

Görsel kaynağı: Reuters

Avustralya Açık tek erkekler dördüncü tur mücadelesinde bir numaralı seribaşıİspanyol raket Rafael Nadal, Japon rakibi Kei Nishikori'yi 7-6, 7-5 ve 7-6'lık setler sonucunda mağlup etti.
Karşılaşmaya etkili başlayan İspanyol raket dört kez rakibinin servisini kırma şansı yakalasa da bunlardan yalnızca birinde başarılı oldu. Nishikori de 2 kez yakaladığı servis kırma şansından birini değerlendirdi. Tie-break setinde Nadal rakibine 7-3'lük üstünlük sağlayarak ilk seti 7-6 aldı.
İkinci set de muazzam bir çekişmeye sahne oldu. Rakibinin servsini ili kez kıran ve daha az hata yapan Nadal seti 7-5 aldı.
70 dakika süren üçüncü sette iki raket de müthiş efor sarf ettiler. Japon raket 6 kez servis kırma şansı yakalasa da bunlardan yalnızca ikisinde başarılı oldu. Tie-break setinde rakibine karşı 7-3 üstünlük kurarak seti 7-6 kazandı ve bu sonuçla bir üst tura çıktı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam