Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Rafael Nadal Avustralya Açık'ta yarı finale yükseldi

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 22/01/2014 - 10:04 GMT+2

Avustralya Açık tek erkekler çeyrek final mücadelesinde bir numaralı seribaşı İspanyol raket Rafael Nadal 22 numaralı seribaşı Grigor Dimitrov'u 3-6, 7-6, 7-6 ve 6-2'lik setlerle mağlup etti.

rafael nadal, australian open 2014

Görsel kaynağı: Reuters

Avustralya Açık tek erkekler çeyrek final mücadelesinde İspanyol raket Rafael Nadal, Bulgar rakibi Grigor Dimitrov'u mağlup ederek yarı finale yükseldi.
Karşılaşmaya etkili başlayan 22 numaralı seribaşı Grigor Dimitrov ilk servis oyunlarından %100 ile puan çıkararak oldukça başarılı bir performansa imza attı. Rakibinin servsini bir kez kırma şansı yakalayan Dimitrov bunda başarılı oldu ve seti 6-3 kazandı.
İkinci sette servis ritmini yakalayan ve ikinci servislerinde dahi başarılı bir performans ortaya koyan Nadal tie-break'te rakibine 7-3 üstünlük kurarak ikinci seti 7-6 aldı.
73 dakika süren ve büyük bir mücadeleye sahne olan üçüncü set, ikinci sette olduğu gibi tie-break'e gitti. Tie-break'te rakibine 9-7 üstünlük kuran dünya bir numarası Rafael Nadal seti 7-6 kazandı. İspanyol raket tie-break'te üç set puanı çevirdi.
Dördüncü sette ise ritmini kaybetmiş gözüken Dimitrov 19 basit hata yaptı. Rakibinin servisini iki kez kıran Nadal seti 6-2 aldı ve adını yarı finale yazdırdı. Avustralya Açık'ta yarı finale yükselen Rafael Nadal kariyerindeki 22. Grand Slam yarı finalini oynayacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam