Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Serena çabuk ısındı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 01/08/2011 - 09:47 GMT+3

Sağlık sorunları nedeniyle tenise bir yıl ara verdikten sonra iki ay önce kortlara dönen Serena Williams, dönüşünden sonraki ilk şampiyonluğunu Stanford’da elde etti.

serena williams, stanford, 2011

Görsel kaynağı: Reuters

Geçen yıl Wimbledon’ı kazandıktan sonra ayağını kesen ve ameliyat olduktan sonra bir yıl profesyonel tenisten uzak kalan eski dünya 1 numarası, California’da düzenlenen turnuvanın finalinde Marion Bartoli’yi 7-5 ve 6-1’lik setlerle mağlup ederek 13 ay aradan sonra ilk zaferine ulaştı.
İlk sette 4-2 geriye düştükten sonra seviyesini yükselten ABD’li tenisçi sonraki 14 oyunun 12’sini hanesine yazdırmayı başardı.
1 saat 22 dakika süren müsabakanın ardından konuşan Williams, “Çok uzun bir süredir Grand Slam olmayan bir turnuva kazanamıyordum o yüzden bu harika oldu. Bu hafta için çok çalıştım. Bu sert kort sezonunu ciddiye almak istiyorum. Benim için ideal zaman” ifadelerini kullandı.
13 kez Grand Slam şampiyonu, son şampiyon unvanı ile katıldığı Wimbledon’da geçen ay son 16 turunda Marion Bartoli’ye yenilmişti. Bu hafta öncesi dünya sıralamasında 169. sırada bulunan ABD’li tenisçi, bu hafta açıklanacak listede ilk 80 içinde kendine yer bulacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam