Eurosport
Bianca Andreescu özür diledi
Tarafından
Yayınlandı 30/08/2022 - 14:24 GMT+3
2019 Amerika Açık şampiyonu Kanadalı tenisçi Bianca Andreescu, Fransız rakibi Harmony Tan ile oynadığı 2022 Amerika Açık ilk tur karşılaşmasında giydiği tenis kıyafetinden memnun olmadığı için Nike'ı sorumlu tuttuktan sonra özür diledi.
Bianca Andreescu lors de l'US Open 2022
Görsel kaynağı: Getty Images
Amerika Açık'ın 2019 şampiyonu Bianca Andreescu, yılın son Grand Slam turnuvasına ilginç bir giriş yaptı.
Harmony Tan ile ilk turda eşleşen ve karşılaşma sırasında kıyafeti nedeniyle hareket etmekte zorlandığını iddia eden Andreescu, hakemden ektsra bir mola talep etti.
Kıyafetindeki eteğin atışlarını etkilediğini belirten 22 yaşındaki raket, hakemin yanına giderek mola talep ederken "Yani, bu benim suçum değil. Nike'ın suçu bu. Kıyafet gerçekten çok kötü. Değiştirmem gerekiyor. Gerçekten kötü." ifadelerini kullandı.
Maçtan sonra muhabirlere açıklamalarda bulunan 22 yaşındaki Kanadalı tenisçi, özür diledi.
"Forehand vuruşlarımda kıyafetim beni rahatsız ediyordu. Rüzgar bana pek yardımcı olmadı. Hakeme karşı söylediklerimde bir saygısızlık yoktu. Tuvalet molamı kullanmamamı sağlaması için onu ikna etmeye çalışıyordum çünkü iki tuvalet hakkım olduğunu biliyorum. Hakem bu durumun normal olduğunu düşünerek yardımcı oldu."
/origin-imgresizer.eurosport.com/2022/08/30/3441726.png)
Bianca Andreescu
Görsel kaynağı: Eurosport
"Daha farklı kelimeler kullanabilirdim. Saygısızlık ettiğim herkesten özür dilerim. Nike'ı seviyorum ve umuyorum ki hayatımın sonuna kadar Nike ile yoluma devam ederim."
Harmony Tan karşısında 6-0, 3-6 ve 6-1'lik setlerle ikinci tura yükselen Bianca Andreescu, ikinci turda Beatriz Haddad Maia ile karşılaşacak.
Benzer Konular
Reklam
Reklam