Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Seribaşılar zorlandı

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 14/03/2011 - 18:56 GMT+2

ABD’nin California eyaletinde devam eden Indian Wells kadınlar ana tablo mücadelelerinde üç numaralı seribaşı Vera Zvonareva, Dominika Cibulkova’ya üç sette mağlup olurken, Kim Clijsters zorlansa da Sara Errani’yi geçmeyi başardı.

Kim Clijsters

Görsel kaynağı: AFP

Geçen sene müthiş bir form yakalayarak sezonu dünya iki numarasına kadar yükselen Vera Zvonareva ikinci turda Slovak Dominika Cibulkova ile karşılaştı. İlk seti 6-4 ile hanesine yazdıran Rus tenisçi, diğer setleri 7-6 ve 6-4’lük setlerle kaybederek turnuvanın kadınlar tarafındaki ilk büyük sürprizi yaşattı.
Üç saatin üzerinde süren karşılaşmadan zaferle ayrılan Slovak tenisçi dördüncü turda Belçikalı Yanina Wickmayer ile karşılaşacak.
Clijsters'ın omzunda sıkıntı var
Sezonun ilk grand slam’i Avustralya Açık’ı kazanarak ikinci kariyerindeki muhteşem serisine devam eden Kim Clijsters ise İtalyan Sara Errani karşısındaydı. Müsabakaya servis kırdırarak başlayan Belçikalı tenisçi, bu dezavantajı gidererek ilk seti 6-3 kazandı. İkinci seti 6-2 ile kaybeden dünya iki numarası son seti 6-3 ile hanesine yazdırdı ve turladı.
13 çift hata ile oynayan Clijsters dördüncü turda Marion Bartoli ile karşılaşacak. Fransız tenisçi, Andrea Petkovic’i iki sette geçmeyi başardı.
Kim Clijsters karşılaşmadan sonra yaptığı konuşmada, “Bugün en iyi tenisimi oynamadım” derken omzundaki sakatlığın da servisini etkilediğini belirtti.
Sırp derbisi!
Son şampiyon Jelena Jankovic, Alman rakibi Julia Görges’i iki sette geçerken buradaki galibiyet serisini de sekiz maça çıkarmış oldu. Sırp tenisçinin dördüncü turdaki rakibi, vatandaşı Ana Ivanovic oldu. 2008 Fransa Açık şampiyonu, Çek Barbora Zahlavova Strycova’yı 6-2’lik iki setle devirdi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam