Djokovic durdurulamıyor

Sezonun ilk masters turnuvası olan Indian Wells Masters'ta dün tamamlanan maçlar sonucunda erkeklerde dünya sıralamasının ilk üç ismi Nadal, Federer ve Djokovic çeyrek finale yükselmeyi başardı.

Eurosport

Görsel kaynağı: Eurosport

ABD’nin California eyaletinde düzenlenen Indian Wells turnuvasının dördüncü tur maçında, turnuvanın üç numaralı seribaşı Sırp Novak Djokovic vatandaşı Troicki karşısında 6-0 ve 6-1'lik setlerle rahat bir galibiyete ulaşırken üst üste üç maçta ilk seti 6-0 alması dikkat çekti. Dünya 1 numarası Rafael Nadal ise zorlandığı maçta Hint Somdev Devvarman'ı 7-5, 6-4'lük iki sette mağlup etmeyi başardı. Nadal maçtan sonra "Böyle turnuvalarda kötü oynadığın maçta kazanmak çok önemli, Devvarman iyi oynadı ve onun için kesinlikle çok güzel bir turnuva oldu" dedi.
İki numaralı seribaşı İsviçreli Roger Federer ise dördüncü tura yükselerek sürpriz yapan Amerika'nın 18 yaşındaki genç yeteneği Ryan Harrison'ı 7-6, 6-3'lük setlerle eledi. Amerikalılar için diğer hayalkırıklığı ise Fransız Richard Gasquet'ye 6-3, 7-6 yenilen Andy Roddick oldu.
Indian Wells'te diğer dördüncü tur sonuçları ise şöyle:[12] S Wawrinka - [7] T Berdych 36 64 64[25] T Robredo - [21] S Querrey 61 63I Karlovic -[23] A Montanes 76(7) 62J Del Potro - [32] P Kohlschreiber 76(3) 76(7)
Indian Wells'te çeyrek finallerde ilk maçlar bu gece Juan Martin Del Potro-Tommy Robredo ve Rafael Nadal-Ivo Karlovic arasında oynanacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam