Eurosport
Canlı tenis heyecanı geri dönüyor!
Tarafından
Yayınlandı 11/06/2020 - 08:53 GMT+3
Novak Djokovic, Dominic Thiem ve Stefanos Tsitsipas gibi isimlerin yer alacağı turnuvalar, bu hafta sonu Eurosport ekranlarından canlı yayınlanacak!
Djokovic kritisiert die Sicherheitsmaßnahmen der US Open
Görsel kaynağı: SID
Mayıs ayında Simona Halep ve Rafael Nadal ile Players’ Cut keyfini yaşamıştık. Ayrıca sizin oylarınızla belirlenen unutulmaz Roland Garros maçlarını bir kez daha hatırlamıştık.
Fakat canlı tenis heyecanını özledik, değil mi?
O zaman size mükemmel bir haberimiz var! Bu hafta sonu Eurosport ekranlarında tenis heyecanı yaşanacak. Novak Djokovic, Dominic Thiem ve Stefanos Tsitsipas gibi isimlerin yer alacağı turnuvaların takvimine göz atalım.
Summer Adria Tour
Turnuva 13-14 ve 20-21 Haziran tarihlerinde Eurosport 1 ile Eurosport Player’dan yayınlanacak. Gündüz seansları 15:00 ile 19:00 arasında sürecek. Cumartesi günleri gece seansı 20:00 ile 00:00 arasında ve Pazar günleri gece seansları 20:00 ile 22:00 arasında olacak.
Novak Djokovic, Dominic Thiem, Grigor Dimitrov, Borna Coris ve Marin Cilic gibi isimlerin yer alacağı turnuva Belgrad’da düzenlenecek.
Ultimate Tennis Showdown
13 Haziran’da başlayacak olan turnuva Eurosport 1 ekranlarında yayınlanacak. Her gün 18:15-19:15 ve 19:15-20:30 seanslarında maçlar oynanacak.
Patrick Mouratoglou’nun Fransa’daki akademisinde düzenlenecek olan turnuvada Stefanos Tsitsipas, Dominic Thiem (sonradan katılacak), Alexei Popyrin, Matteo Berrettini, David Goffin ve Felix Auger-Aliassime gibi isimler yer alacak.
Benzer Konular
Reklam
Reklam