Carlos Alcaraz: “Neredeyse Her Şeyi Mükemmel Yaptım”

Eurosport on Google

Dünya iki numarası Carlos Alcaraz, Avustralya Açık dördüncü turunda Miomir Kecmanovic’i eleyerek çeyrek finale kaldı.

Carlos Alcaraz, Australian Open 2024

Görsel kaynağı: Getty Images

20 yaşındaki İspanyol raket Carlos Alcaraz, Miomir Kecmanovic ile Avustralya Açık dördüncü turunda karşılaştı.
Etkileyici bir performans sergileyen Alcaraz, maçı 1 saat 50 dakikada bitirdi ve 6-4, 6-4, 6-0 ile kazandı.
Galibiyetten sonra Eurosport’tan Barbara Schett’e konuşan Alcaraz, performansından memnun olduğunu söyledi.
picture

Carlos Alcaraz, Australian Open 2024

Görsel kaynağı: Getty Images

“Neredeyse her şeyi mükemmel yaptım. İyi vuruşlar yaptım, iyi hareket ettim. Bugünkü performansımdan ve oynadığım seviyeden gerçekten gurur duyuyorum.
“İlk toptan son topa kadar seviyemi korudum. Bunun üzerinde çalışıyorum. Gerçekten mutluyum ve bu performansımı devam ettirmeyi umuyorum.”
“Rakibim bundan önce çok maç oynadı, çok zorlu maçlar oynadı. Dolayısıyla fiziksel olarak %100’ünde değildi. Her topta onu sınırlarına kadar zorladım.”
picture

Carlos Alcaraz

Görsel kaynağı: Getty Images

20 yaşındaki Alcaraz, birçok ismin maçını televizyondan izlediğini söyledi.
“Mümkün olursa her maçı izlemeyi seviyorum. Örneğin Daniil Medvedev’in maçlarını izlemeyi seviyorum.”
“Jannik Sinner ve Novak Djokovic’i de izlemeyi seviyorum. Bu isimleri izlemeyi seviyorum çünkü korta her adım attıklarında en iyi seviyelerini ortaya koyuyorlar ve büyük bir tenis hayranı olarak iyi tenis izlemeyi seviyorum."
Carlos Alcaraz, Avustralya Açık çeyrek finalinde Alexander Zverev ile karşılaşacak.
Uygulamada 2M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam