Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

federer djokovic murray

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 16/08/2012 - 14:06 GMT+3

Amerika Açık öncesi son önemli turnuvalardan biri olan Cincinnati Masters’ta seribaşı raketler Roger Federer, Novak Djokovic ve Andy Murray rahat turladı.

2012 M1000 Cincinnati Roger Federer

Görsel kaynağı: AFP

Ev sahibi tenisçilerden Alex Bogomolov Jr ile karşılaşan dünya 1 numarası Roger Federer, bir saat süren müsabakada rakibini 6-3/6-2 ile alt ederek bir üst tura yükseldi.
Federer, “Hızlı bir maçtı bu yüzden pek ralliye girme fırsatımız olmadı” şeklinde konuştu.
Daha erken saatlerde korta çıkan Novak Djokovic, İtalyan rakibi Andreas Seppi önünde ilk sette zorlandı ancak ikinci sette kontrolü ele geçirdi ve mücadeleden 7-6/6-2’lik iki setle galip ayrıldı. Geçen hafta Toronto Masters’ı kazanan Sırp tenisçi, Fransa Açık’ta iki set geriye düşmesine rağmen maçı beşe sete götürüp kazanmıştı.
Performansından memnun olmadığını belirten dünya iki numarası, “İkimiz de çok basit hata yaptık. Pek de güzel bir maç değildi” ifadelerini kullandı.
Toronto’dan sakatlık nedeniyle çekilen Andy Murray ise ABD’li Sam Querrey’i 6-2/6-4 ile geçmeyi bildi. Ev sahibi raket karşısında zorlanmayan dünya dört numarası etkileyici servis performansı ve geri çizgi savunması ile sonuca gitti.
Juan Martin del Potro ise Tommy Haas’ı 7-5/6-2’lik skorla geçti.
Üçüncü turda Federer Bernard Tomic ile, Djokovic Nikolay Davydenko ile ve Andy Murray de Jeremy Chardy ile karşılaşacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam