Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Arjantin umuda tutundu

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 03/12/2011 - 20:20 GMT+2

Davis Kupası finalinin üçüncü maçında Nalbandian-Schwank çiftinden oluşan Arjantin, Lopez-Verdasco çifitini üç sette geçerek skoru 2-1’e taşıdı.

david nalbandian, eduardo schwank

Görsel kaynağı: AFP

Davis Kupası finalinin ilk gününde Rafael Nadal, Juan Monaco’yu, David Ferrer de zorlu bir mücadele sonunda Juan Martin del Potro’yu mağlup ederek İspanya’yı 2-0 öne geçirmişti.

Bugün çiftlerde alınacak bir galibiyet İspanya’yı şampiyonluğa taşıyacaktı. Çiflter maçına daha etkili başlayan takım ise Arjantin’di. İlk setin dördüncü oyununda servis kıran Nalbandian-Schwank çifti seti de 6-4’lük skorla aldı.

İkinci sete ise dört oyun arka arkaya alarak başlayan Güney Amerika temsilcisi 6-2’lik skorla maçta büyük bir avantaj yakaladı. İvmesini son sete de de taşıyan Arjantin 6-3’lük set skoruyla maçı da 3-0 kazandı.

Turnuvada yarın Rafael Nadal – Juan Martin del Potro karşılacak. Eğer Nadal karşılaşmadan galibiyetle ayrılırsa İspanya şampiyonluğa ulaşacak. Del Potro’nun kazanması halinde ise David Ferrer - Juan Monaco mücadelesi şampiyonu belirleyecek.

Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam