Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Davis Cup - ABD ile Sırbistan ilk günde yenişemedi

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 06/04/2013 - 10:39 GMT+3

Davis Cup çeyrek finalinde oynanan ilk iki tekler maçı onunda ABD ile Sırbistan 1-1 berabere kaldı.

Novak Djokovic

Görsel kaynağı: Reuters

Sırbistan ile ABD'nin karşılaştığı Davis Cup çeyrek finalinde Novak Djokovic ile John Isner karşılaştı. Dünya bir numarası karşısında ilk sette direnen Isner 7-6 mağlup olmaktan kurtulamadı. İkinci sette sazı iyice eline alan Novak Djokovic rakibine 6-2 üstünlük kurarken, son seti de 7-5 kazanmayı bildi.

Günün diğer maçında ise genel klasmanda 20. sırada bulunan Sam Querrey ile Sırp Viktor Troicki karşılaştı. Mücadelenin büyük çekişmeye sahne olan ilk setini ABDli Querrey 7-6 kazandı. Sonrasında rakibine üstünlük kuran 1986 doğumlu Troicki, ikinci seti 3-6 ve üçüncü seti de 4-6 kazanmayı bildi.

Ancak geriye düşmesine rağmen Querrey maçtan kopmadı ve mücadelenin dördüncü setini 6-1 son setini de 6-4 kazanarak Sırbistan'ın durumu 2-0'a getirmesini engelledi.

Bir diğer çeyrek final eşleşmesinde ise Kanada ile İtalya karşılaştı. İtalya'da Andreas Seppi, rakibi Vasek Paspisil'i 5-7, 4-6, 6-4,6-3 ve 6-3'lük setlerle geçti. Günün ikinci maçında ise Kanadalı Milos Raonic rakibi Fabio Fognini'yi 6-4, 7-6 ve 7-5'lik setlerle geçerek skoru eşitledi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam