Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Davis Cup'ta çiftler maçını kaybeden Türkiye seride 2-1 geriye düştü

Eurosport Türkiye

Güncellendi 07/03/2015 - 20:08 GMT+2

Davis Cup'ta Güney Afrika ile karşı karşıya gelen Türkiye, çiftlerde aldığı mağlubiyetle seride 2-1 geriye düştü.

Marsel İlhan - Cem İlkel

Görsel kaynağı: AA

Davis Cup ikinci grupta Güney Afrika ile karşı karşıya gelen Türkiye, Marsel İlhan / Cem İlkel çiftinin Raven Klaasen / Ruan Roelofse karşısında aldığı yenilgiyle seride dezavantajlı konuma düştü.
Raven Klaasen / Ruan Roelofse ikilisine karşı ilk iki seti 6-3 ve 6-2 ile kaybeden milliler, sonrasında toparlanarak üçüncü seti tie-break ile hanesine yazdırdı. Dördüncü seti 6-4 alarak maça dengeyi getiren Marsel / Cem çifti, büyük heyecana sahne olan son seti 6-3 kaybederek önemli bir fırsat kaçırmış oldu.
Eşleşme öncesinde çiftler maçını Barış Ergüden ve Anıl Yüksel'in oynaması planlanmıştı. Ancak kaptanların maçın bir saat öncesine kadar korta çıkacak isimleri değiştirme hakkı bulunuyor. Türkiye Davis Cup Kaptanı Dominik Hrbaty, son anda yaptığı değişiklikle bu kritik eşleşmede Marsel ve Cem'e yer verdi.
Serinin dördüncü maçı yarın Marsel İlhan ile Fritz Wolmarans arasında oynanacak. Marsel'in galip gelmesi halinde serinin kaderini belirleyecek olan beşinci maçta Cem İlkel ile Tucker Vorster karşı karşıya gelecek. Aksi takdirde ise Güney Afrika seriyi 3-1 ile noktalayacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam