Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Marsel İlhan 2-0'dan geri döndü

Eurosport Türkiye

Güncellendi 17/07/2015 - 17:55 GMT+3

Erkekler tenisinin ülkeler düzeyindeki organizasyonu Davis Cup’ta, Türkiye ile Belarus arasındaki serinin heyecanı başladı.

Marsel İlhan

Görsel kaynağı: AA

Garanti Koza Arena'nın ev sahipliği yaptığı mücadelede Egor Gerosimov karşısında setlerde 2-0 geriye düşen Marsel İlhan harika bir geri dönüş sergiledi ve mücadeleden 3-2 galip ayrıldı.
Mart ayında Mersin’de gerçekleşen eşleşmede Güney Afrika’yı devirerek Davis Cup Avrupa/Afrika Bölgesi 2. Grup’ta 2. tura yükselen Türkiye, Marsel İlhan, Cem İlkel, Barış Ergüden ve Anıl Yüksel dörtlüsüyle Belarus'a karşı mücadele edecek. Belarus cephesinde ise Dzmitry Zhyrmont, Egor Gerasimov, Sergey Betov ve Max Mirnyi görev yapacak.
Eşleşmenin ilk mücadelesinde karşı karşıya gelen Marsel İlhan ile Egor Gerosimov arasındaki maç 5 sete uzadı ve büyük heyecana sahne oldu. Gerasimov'u 6-7, 4-6, 6-3, 6-2, 10-8'le deviren Marsel, Türkiye'yi 1-0 öne geçirmeyi başardı.
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Marsel İlhan turnuvaya ilginin düşük kalmasına sitem ederek "Davis Kupası'nda ilk kez 2-0 geriden gelip kazandım. Böyle kazanmak beni daha çok sevindirdi. Federer gelince insanlar tribünleri dolduruyor. Tenisi seviyoruz diyoruz ama Davis Kupası'nda tribünler boş kalıyor" ifadelerini kullandı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam