Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Milli takım hazır

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 08/02/2012 - 16:00 GMT+2

Davis Kupası Milli Takımı Kaptanı Alaaddin Karagöz, Avrupa/Afrika 2. Grup ilk tur maçında Bosna Hersek'i yenerek bir üst tura yükselmek istediklerini söyledi. 

davis kupası milli takım, marsel ilhan

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Ankara Tenis Kulübü (ATK) kortlarında, 10-12 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek ve Türkiye ile Bosna Hersek milli takımlarının karşılaşacağı Davis Cup Avrupa/Afrika 2. Grup ilk tur maçlarının basın toplantısı Ankara Tenis Kulübü'nde gerçekleştirildi. 
Toplantıya Tenis Milli Takımı adına kaptan Alaaddin Karagöz ile sporcular Marsel İlhan, Haluk Akkoyun, Ergün Zorlu, Umud Barış Ergüden ve Bosna Hersek milli takımı sporcuları Amer Deliç, Daver Vraniç, Damir Cumhur ile Aldin Setkiç katıldı. 
Alaaddin Karagöz, toplantıda yaptığı konuşmada, takım olarak iyi durumda olduklarını ve eksiklerin bu hafta tamamlandığını dile getirdi. 
Mücadelenin çekişmeli geçeceğini belirten Karagöz, ''Bosna Hersek'i yenerek tarihimizde ilk kez 2. Grup'ta bir üst tura yükselmek istiyoruz. Bir sakatlık olmazsa bunu başaracağımıza inanıyorum. Bütün oyuncularım hazır. 'Hangisine görev versem' diye bir düşüncem yok. Hepsi de iyi durumdalar'' diye konuştu. 

Marsel: Gruptan çıkmak istiyoruz
Milli tenisçi Marsel İlhan da maçı kazanarak gruptan çıkmak istediklerini ifade ederek, ''Bu seneye iyi başlayamadım ama turnuvada iyi oynamak istiyorum. Avustralya Açık'ta Bosna Hersek'in bir numarası Deliç ile maç yaptım. Şimdi Türkiye'de oynayacağız. Türkiye'ye en az iki puan kazandıracağımıza inanıyorum'' dedi. 
Bosna Hersek Tenis Milli Takımı'nın ''1'' numaralı sporcusu Aldin Setkiç ise takımlarının son günlerde başarılı sonuçlar aldığını, ancak buna bağlı olarak da bir yorgunluk bulunduğunu kaydetti. 
Setkiç, ''Marsel İlhan ile Avustralya'da maç yaptım. Maçı üç sette kazanabildim. Fakat, Davis Cup farklı bir mücadeleye sahne oluyor. 'İki tarafın da kazanabileceği maçlar olacak' diye düşünüyorum'' ifadelerini kullandı. 
Öte yandan, maçların programı için yapılacak kura çekimi Ankara Tenis Kulübü'nde yarın saat 13.30'da düzenlecenek. 
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam