Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Hedef grupta kalmak

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 04/04/2012 - 17:11 GMT+3

Davis Kupası Avrupa-Afrika İkinci Grubu'nda Moldova ile 6-8 Nisan 2012 tarihleri arasında karşılaşacak olan A Milli Erkek Tenis Takımı, Bakırköy Sporvakfı Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında, tek hedeflerinin Moldova'yı geçerek grupta kalmak olduğunu söyledi.

davis cup, davis kupası, türkiye

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Kaptan Alaaddin Karagöz, Milli Takım oyuncularımız Marsel İlhan, Haluk Akkoyun, Ergün Zorlu, Barış Ergüden ve eş kaptan Erhan Oral toplantıda yer aldı.
Zorlu Davis Kupası öncesi konuşan milli takım kaptanı Alaaddin Karagöz, "Grupta kalmak bizim için önemli. Geçtiğimiz yıl yükseldiğimiz Avrupa-Afrika İkinci Grubu'nda bir üst gruba yükselmeyi hedefliyoruz. Bu sene grupta kalacağız ve seneye Avrupa-Afrika Birinci Grubu'na yükseleceğiz. İyi bir hazırlık süreci geçirdik, Moldova takımı Antalya'da hazırlandığı için onları da takip etme şansımız oldu. Zorlu bir seri bizleri bekliyor ama takımıma güvenim sonsuz" dedi.
Marsel İlhan ise, "Moldova, bizlerin oldukça önemsediği bir seri. Milli takım olarak çok iyi durumdayız ve ülkemize galibiyet kazandırmaya hazırız. Avrupa-Afrika İkinci Grubu'ndaki yerimizi korumak için en iyi şekilde mücadele edeceğim " sözlerini kullandı.
Avrupa Afrika İkinci Grubu'nda oynanacak Moldova serisi 6 Nisan 2012 tarihinde başlarken 8 Nisan 2012 Pazar günü son bulacak. Serinin ilk gününde takımların bir numaralı oyuncuları, iki numaralarla karşılaşacak. Müsabakaların ikinci gününde ise sadece çiftler maçı gerçekleşecek. Serinin son gününde ise takımların bir numaralı raketleri ve iki numaraları birbirleriyle oynayarak bir üst tura çıkan ülkeyi belirleyecek. Türkiye-Moldova serisinde üç galibiyete ulaşan takım serinin kazananı olmayı başaracak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam