Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

WTA Doha - Azarenka Oprandi'yi rahat geçti

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 13/02/2013 - 21:15 GMT+2

Doha’da 1 numaralı seribaşı Victoria Azarenka ikinci turda karşılaştığı Romina Oprandi’yi 6-2/6-3 ile geçti.

Victoria Azarenka of Belarus serves the ball to Romina Oprandi of Switzerland during their women's match at the Qatar Open tennis tournament in Doha (Reuters)

Görsel kaynağı: Eurosport

Avustralya Açık’ta kariyerinin ikinci Grand Slam zaferini elde eden Belaruslu tenisçi, Melbourne’den sonraki ilk turnuvasına 2.3 milyon dolar ödüllü Doha’da katıldı. İsviçreli rakibi karşısında çok zorlanmayan Azarenka, maçtan bir saatin biraz üzerinde bir sürede galip ayrıldı.
Azarenka’nın üçüncü turdaki rakibi Christina McHale olacak.
23 yaşındaki raket bu hafta sonunda bir yıldan uzun bir süredir oturduğu zirve koltuğunu da kaybedebilir. Serena Williams yarı final görmesi halinde dünya 1 numarası olacakken, Maria Sharapova da turnuvayı kazanırsa haftayı zirvede noktalayacak.
Bugün Doha’da oynanan diğer maçlarda 10 numaralı seribaşı Caroline Wozniacki, Rumen rakibi Sorana Cirstea’yı 7-6/6-0 ile geçerken, 13 numaralı seribaşı Ana Ivanovic’te ilk seti 6-3 kazandığı maçta rakibi Simona Halep’in maçtan çekilmesi ile turladı.
15 numaralı seribaşı Roberta Vinci ve 16 nolu seribaşı Sloane Stephens da sırasıyla Urszula Radwanska ve Klara Zakopalova’ya mağlup oldu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam