Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

ATP Dubai - Del Potro Devvarman'ı yenerek çeyrek finale yükseldi

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 27/02/2013 - 17:23 GMT+2

İlk turda oldukça zorlanan Juan Martin del Potro, ikinci turda karşılaştığı Somdev Devvarman'ı 6-4'lük iki setle mağlup etti.

Juan Martin del Potro, Dubai ikinci turunda servis kullanıyor.

Görsel kaynağı: Reuters

İlk turda karşılaştığı Marcos Baghdatis karşısında üç maç puanı çevirerek turlayan Arjantinli raket, bugün Somdev Devvarman önünde daha rahattı. İlk seti ace ile noktalayan 2009 Amerika Açık şampiyonu, rakibinin ikinci sette direncini artırmasına rağmen üstün olan taraftı.
Müsabakanın ardından, “İyi oynadım ama turnuvayı kazanmak istiyorsam daha da gelişmem gerekiyor” diyen Juan Martin del Potro bir senesine mâl olan sakatlığı nedeniyle hâlâ tedirgin olduğunu söyledi.
“Bazen sinirleniyorum çünkü topa istediğim şekilde vuramıyorum” diyen Arjantinli, “Kendimi tekrar riske atmaktan çekiniyorum” ifadelerini kullandı.
Del Potro’nun çeyrek finaldeki rakibi Daniel Brands oldu. Alman tenisçi, Mikhail Youzhny’yi 6-4’lük iki setle turnuva dışına itti.
Günün diğer maçında üç numaralı seribaşı Tomas Berdych, Alman rakibi Tobias Kamke’yi 7-5/6-1’lik setlerle alt ederek çeyrek finalist oldu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam