“Ekibimde Oynamamamı İsteyenler Vardı”

Eurosport on Google

Emma Raducanu Avustralya Açık 2. turunda Danka Kovinic'e yenilmesinin ardından yaptığı açıklamada ekibinin kendisine bu maça çıkmamasını tavsiye ettiğini söyledi.

Emma Raducanu

Görsel kaynağı: Getty Images

Perşembe günü Avustralya Açık 2. turunda Danka Kovinic'e yenilmesinin ardından açıklama yapan Raducanu; “Maçtan önce ekibimde oynamamamı isteyenler vardı ancak onları dinlemedim. Avustralya'ya gelip burada oynamak için çok mücadele ettim, bu yüzden her şeyin sahada belli olmasını istedim.” açıklamasında bulundu.
Emma Raducanu, koçluk ekibinin, sakatlığı nedeniyle Avustralya Açık'ta Danka Kovinic'e kaybettiği maçtan çekilmesini istediğini açıkladı. ABD Açık şampiyonu ikinci turda gücünü koruyamadı ve üç sette kaybetti. Rakibinin yanı sıra Raducanu da su toplaması sorunuyla savaşmak zorunda kaldı.
picture

Emma Raducanu

Görsel kaynağı: Getty Images

İlk üç oyunu alarak maça iyi giriş yapan Raducanu, kısa süre sonra tedavi için antrenörü tarafından çağırıldı. 19 yaşındaki oyuncu, yılın açılışını yapmak için bu kadar çaba sarf ettikten sonra, kazanmaya çalışmadan pes etmek istemediğini söyledi.
Raducanu, "Avustralya'ya gelip burada oynamak için çok mücadele ettim, bu yüzden her şeyi sahada bıraktım" dedi. Raducanu artık sezonun geri kalanı için programını belirlemeden önce kondisyonu üzerinde çalışacak.
Uygulamada 2M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam