Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Pemra Özgen ve Çağla Büyükakçay'a özel ödül

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 07/02/2017 - 15:39 GMT+3

Pemra Özgen ve Çağla Büyükakçay, ITF tarafından, "Adanmışlık Ödülü"ne layık görüldü

Çağla Büyükakçay ve Pemra Özgen'den oluşan çiftler takımı Hırvatlar'a 7-5, 6-3 ile yenilince Türkiye FedCup'ta ikinci maçı 2-1 kaybetti.

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) tarafından düzenlenen Fed Cup'ta, Türkiye'nin de yer aldığı Avrupa/Afrika Bölgesi 1. Grup maçları yarın başlayacak.
Estonya'nın başkenti Tallinn'de gerçekleştirilecek organizasyonda Türkiye, ilk maçını yarın Letonya ile yapacak. Alaaddin Karagöz yönetimindeki milli takımda, Çağla Büyükakçay, İpek Soylu, Ayla Aksu, Pemra Özgen ile Berfu Cengiz yer alıyor.
Avrupa/Afrika Bölgesi 1. Grupta, kupaya üst üste 5. kez katılan milli takımın yanı sıra Avusturya, Bosna Hersek, Bulgaristan, Büyük Britanya, Estonya, Gürcistan, Hırvatistan, İsrail, Letonya, Macaristan, Polonya, Portekiz ve Sırbistan bulunuyor.
Organizasyon 11 Şubat Cumartesi günü sona erecek.
Milli raketlere ödül
Kupa için Tallinn'de bulunan milli sporculardan Pemra Özgen ve Çağla Büyükakçay'a, Fed Cup tarafından "Adanmışlık Ödülü" verildi.
Türkiye Tenis Federasyonundan yapılan açıklamaya göre "Adanmışlık Ödülü"ne layık görülen Pemra ve Çağla'ya ödülleri, Kadriorg Sarayı'nda düzenlenen açılış programında takdim edildi.
Adanmışlık Ödülü, kadın tenisinin milli takımlar düzeyindeki şampiyonası Fed Cup'ta toplam 40 veya 40'tan fazla seride ülkesini temsil eden sporculara veriliyor. Ay-yıldızlı sporculardan 30 yaşındaki Pemra, 2001'den bu yana 48 kez milli formayı terletirken, 27 yaşındaki Çağla ise 2004'ten beri 40 seride milli formayı giydi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam