Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Marco Cecchinato'nun peri masalı sürüyor

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 05/06/2018 - 23:09 GMT+3

Daha önce Grand Slam'lerde hiç galibiyeti bulunmayan İtalyan tenisçi, dünya eski 1 numarası Djokovic'i yenerek Roland Garros'ta yarı finale yükseldi.

Le bonheur de Marco Cecchinato.

Görsel kaynağı: Getty Images

Roland Garros tek erkekler çeyrek final maçında 20 numaralı seribaşı Novak Djokovic'i 6-3, 7-6, 1-6 ve 7-6'lık setlerle mağlup eden Marco Cecchinato adını yarı finale yazdırdı.
ATP klasmanının 72. basamağında yer alan ve Roland Garros'a gelene kadar hiçbir Grand Slam'de maç galibiyeti bulunmayan İtalyan tenisçi, 2016 yılının şampiyonu ve dünya eski 1 numarası Djokovic'i üç buçuk saat süren mücadelenin ardından devirerek mucizevi ilerleyişini sürdürmeyi başardı.
Pablo Carreno Busta ve David Goffin'in ardından Djokovic'i de mağlup ederek üç seribaşı tenisçiyi turnuva dışına iten Cecchinato, yarı finalde 7 numaralı seribaşı Dominic Thiem ile karşı karşıya gelecek.
picture

Roland Garros 2018: Novak Djokovic - Marco Cecchinato (Özet)

Tek kadınlarda ise 10 numaralı seribaşı ABD'li Sloane Stephens, 14 numaralı seribaşı Rus Daria Kasatkina'yı 6-3 ve 6-1'lik setlerle 2-0 mağlup ederek yarı finalde vatandaşı Madison Keys'in rakibi oldu.
picture

Roland Garros 2018: Sloane Stephens - Daria Kasatkina (Özet)

Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş