Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Çağla'dan erken veda

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 18/05/2011 - 14:12 GMT+3

Kariyerinde ilk defa Roland Garros'a katılan Türkiye'nin bir numarası Çağla Büyükakçay, eleme birinci turunda Ukraynalı Olga Savchuk'a 6-4, 6-3'lük setlerle kaybederek turnuvaya erken veda etti.

Cagla Buyukakcay, 2010

Görsel kaynağı: Resmi Siteden Alınmıştır

Amerika Açık ve Avustralya Açık sonrası üçüncü grand slam turnuvasını Fransa Açık'ta oynayan Çağla Büyükakçay, eleme ilk turda Olga Savchuk'la karşılaştı. WTA klasmanında 150'nci sırada bulunan Ukraynalı raket, mücadeleyi 6-4, 6-3'lük setlerle kazandı. Müsabakanın birinci setinde 4-3'e önde giren Büyükakçay, servisini kırdırdıktan sonra oyunda eşitlik sağlandı. Kendi servis oyununa tutulan Savchuk 5-4'e gelindiğinde de bir kez daha Çağla'nın servisini kırdı ve ilk seti 6-4 aldı.
İkinci set ilki gibi büyük çekişmeyle başladı. 1-0'ı bulan Ukraynalı, ikinci oyunda da Çağla'nın servisine tutunmasına izin vermedi. Sekiz kez servis kırma şansı yakalayan Savchuk, yirmi dakikayı aşan oyunu lehine sonlandırdı. Sette 4-2 geriye düşen milli raket, rakibinin servisini kırsa da Ukraynalı hemen cevap verdi ve set 5-3'e geldi. Son oyunu da alan Olga, karşılaşmayı kazanarak ikinci tura yükseldi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam