Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Ferrer, Roland Garros'ta çeyrek finale yükseldi

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 02/06/2014 - 16:22 GMT+3

Roland Garros dördüncü tur karşılaşmasında Ferrer rakibi Anderson'u eleyerek çeyrek finale yükseldi.

Ferrer

Görsel kaynağı: Eurosport

Roland Garros'un dokuzuncu gününde oynanan dördüncü tur karşılaşmasında Ferrer rakibi Anderson'u eleyerek çeyrek finale yükseldi.
Karşılıklı kırılan servislerle başlayan ilk sette Ferrer rakibine üstünlük sağladı ve karşılaşmanın ilk setini 6-3 kazandı. İkinci sete de hızlı başlayan İspanyol raket bu sette de rakibinin bir kere servisini kırmayı başardı. İkinci seti de 6-3 kazanan Ferrer özellikle güçlü ve akıllı oyunu ile rakibine set şansı vermezken Anderson üçüncü setinde rüzgar gibi esti.
Muhteşem bir oyuna sahne olan karşılaşmanın üçüncü setinde iki tenisçi de birer kez servis kırmayı başardı. Başından sonuna kadar muhteşem bir oyuna sahneye olan üçüncü set 6-6'ya geldi. 'Tiebreak' e giden bu sette Anderson daha üstün bir oyun sergileyince karşılaşmada durumu 2-1'e getirdi.
Bir saat süren üçüncü setin ardından yorgunluk belirtileri artan Anderson oyundan düşerken İspanyol raket Ferrer dördüncü seti 6-1 kazanarak çeyrek finale yükseldi.
Dünya beş numarası Ferrer'in çeyrek finaldeki rakibi bugün oynanacak Nadal- Lajovic karşılaşmasının ardından belli olacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam