Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Djokovic - Murray maçı yarın tamamlanacak

Eurosport Türkiye

Güncellendi 05/06/2015 - 22:46 GMT+3

Roland Garros'ta bugün tamamlanamayan erkekler yarı final mücadelesi, yarın kaldığı yerden devam edecek.

Roland Garros 2015

Görsel kaynağı: Reuters

Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ta tek erkekler yarı finalinde Sırp Novak Djokovic ile Büyük Britanyalı Andy Murray arasındaki mücadele, yaklaşan fırtına ve havanın kararması nedeniyle yarına ertelendi.
Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen turnuvanın 13. gününde, tek erkekler yarı finali mücadelesinde dünya 1 numarası Sırp Novak Djokovic ile dünya 3 numarası Büyük Britanyalı Andy Murray karşılaştı.
İlk iki seti 6-3'lük skorlarla kazanan Djokovic önemli bir üstünlük yakaladı. Fakat üçüncü sette daha dirençli bir oyun ortaya koyan Murray, 11. oyunda servis kırdıktan sonra kendi servisinde seti 7-5 ile noktaladı.
Dördüncü sette durum 3-3 iken yağmur ihtimalinin artması ve havanın kararmaya başlaması nedeniyle korta gelen turnuva direktörü, oyuncular ve hakem ile konuştuktan sonra maça yarın devam edilmesi kararını verdi.
Djokovic-Murray mücadelesine yarın TSİ 14.00'ten itibaren devam edilecek. Ardından tek kadınlar finalinde dünya 1 numarası ABD'li Serena Williams ile kariyerinde ilk kez grand slam turnuvalarında finale yükselen 13 numaralı seri başı Çek Lucie Safarova karşılaşacak. Kadınlar finalinin en erken başlama saati ise TSİ 16.00.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam