Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Milos Raonic, Roland Garros'ta yok

TarafındanTenis Dünyası

Yayınlandı 22/05/2015 - 09:41 GMT+3

Madrid Masters sonrası sağ ayağındaki problem nedeniyle bıçak altına yatan Milos Raonic, tam olarak iyileşemediği için sezonun ikinci Grand Slam turnuvası Fransa Açık'a katılamayacağını açıkladı.

Milos Raonic in Masters 1000 of Indian Wells on March 20, 2015

Görsel kaynağı: AFP

Twitter vasıtasıyla "Bu yıl maalesef Roland Garros'tan çekilmek zorunda kaldığım için üzgünüm. Ameliyat sonrası sağlıklı bir şekilde geri dönebilmek için elimden gelenin en iyisini yaptım. Rehabilitasyon sürecine devam edeceğim ve Queen's Club ile Wimbledon'da %100 gücümle oynayabilmek adına çalışmalara başlayacağım. Sevginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim." mesajını paylaşan 24 yaşındaki Kanadalı yıldız, bu hafta klasmanın altıncı basamağında yer alıyor.
Raonic'in yanı sıra Fransız raket Julien Benneteau da ülkesindeki slam turnuvasında mücadele edemeyeceğini bildirdi. Paris'te üst üste 13 yıldır ter döken Benneteau, bu defa kasık sakatlığından ötürü turnuvadaki yerini alamayacak. 33 yaşındaki Benneteau, geçen yıl bu adreste vatandaşı Edouard Roger-Vasselin ile birlikte çiftlerde mutlu sona ulaşmıştı.
Sol ayağındaki tümör sebebiyle uzak kaldığı kortlara tam 17 ay sonra dönebilen Janko Tipsarevic de Fransa Açık'ta boy gösteremeyecek. Eski dünya sekiz numarası, kaptığı viral enfeksiyonun kendisini mücadeleden alıkoyduğunu söyledi.
Benzer haberler için Tenis Dünyası
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam