Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

tsonga kirik aegon

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 15/06/2012 - 04:19 GMT+3

Queen’s Club’da iki numaralı seribaşı olarak mücadele eden Jo-Wilfried Tsonga, üçüncü turda Ivan Dodig’e mağlup oldu. Fransız tenisçinin parmağında ciddi bir sakatlık olabilir.

Tsonga

Görsel kaynağı: AFP

Wimbledon öncesi en önemli turnuvalardan olan AEGON Championship’te Andy Murray’nin ikinci turda elenmesinin ardından Tsonga da erken veda etti. Hırvat rakibi önünde üç sete giden müsabakayı 7-6/3-6/7-6 ile kaybeden Fransız tenisçinin daha büyük problemi var.
Maçta bir pozisyonda düşen Tsonga, karşılaşma sonrası basın toplantısında, “Bence ciddi, şimdilik bir sağlık testi yapmadık ama kötü gözüküyor. Düşerken kırmış olabilirim. Sadece bir parmak ama önemli zira o elimle oynuyorum” ifadelerini kullandı.
Fransız tenisçi geçen yıl Wimbledon çeyrek finalinde Roger Federer’i iki set geriden gelerek mağlup etmiş ve tarihte bir Grand Slam’de bunu başaran ilk isim olmuştu.
Turnuvada Murray’yi eleyerek sükse yapan Nicolas Mahut ise, bir sonraki turda Grigor Dimitrov’a 7-6/6-4 ile mağlup oldu. Bulgar tenisçinin çeyrek finaldeki rakibi Güney Afrikalı Kevin Anderson oldu. 9 nolu seribaşı zorlu geçen iki tie-break sonrası Feliciano Lopez’i turnuva dışına itti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam