Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

ATP Halle - Federer çiftler kararını açıkladı

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 11/06/2013 - 18:16 GMT+3

Bu hafta Almanya’nın Halle kentinde devam etmekte olan çim zeminli turnuvada boy gösterecek olan Roger Federer, Eurosport’a konuştu.

Federer und Haas in Halle 2013

Görsel kaynağı: Eurosport

17 kez Grand Slam şampiyonu İsviçreli, “2003’teki zaferim olsun olmasın bu turnuva çok özeldir. Ama benim için ve turnuva için bu şampiyonluk büyük bir olayın başlangıcıydı. Burada kazandıktan sonra Wimbledon’da şampiyon olan ilk tenisçi bendim. Bu başarı turnuva için çok önemliydi. 3-5 kez bunu tekrarladım ve birçok oyuncu Halle’deki turnuvaya da önemli gözüyle baktı. Burası Wimbledon için harika bir hazırlık” şeklinde konuştu.
Alman raket Tommy Haas ile birlikte çiftler turnuvasında da mücadele eden Federer, bu konu hakkında, “Uzun zamandır çiftler oynamıyordum. Teklerde oldukça başarılıydım ve bazen daha fazla basın açıklaması yapmak istemiyorum. Maçlarda daha fazla zaman geçirmemek, sakatlıklardan korunmak, ailemle daha çok vakit geçirmek, bunun gibi bir sürü nedenden dolayı çiftleri tercih etmiyordum. Ama burada Tommy ile oynamak çok iyi olur diye düşündüm. Daha önce hiç birlikte oynamamıştık, ikimizin de önümüzde 10 senemiz yok. Bu yüzden oynamaya karar verdik” ifadelerini kullandı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam