Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

ATP Hamburg - Federer zorlansa da...

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 20/07/2013 - 17:53 GMT+3

1 numaralı seribaşı Roger Federer, Alman rakibi Florian Mayer'i 7-6/3-6 ve 7-5'lik setlerle mağlup ederek ATP Hamburg'da yarı finale çıktı.

Roger Federer, ATP Hamburg (AFP)

Görsel kaynağı: AFP

ATP Hamburg’un çeyrek finalinde 1 numaralı seribaşı Roger Federer, dünya 45 numarası Florian Mayer ile karşı karşıya geldi.
İki tenisçinin de servislerine tutunduğu ilk set tie break’e gitti. Burada rakibinin dört servisini kırmayı başaran Federer, 7-4 ile ilk seti hanesine yazdırdı.
İkinci sette ise fırtına gibi bir Mayer korttaydı. Güçlü rakibinin iki servisini kıran Alman tenisçi, durumu 5-1’e getirdi. Ardından Federer kıpırdandı ve peş peşe iki oyunu aldı. Ancak kararlı bir duruş sergileyen Florian Mayer, Federer’in bir kez daha servisini kırdı ve 6-3 ile maçı final setine taşıdı.
Mücadelenin üçüncü setinde oyuna ağırlığını koyan Roger Federer, seti 7-5'le kazanarak mücadeleden 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve yarı finale yükseldi.
Roger Federer, ATP Hamburg'un yarı finalinde elemelerden gelme başarısı gösteren 22 yaşındaki Arjantinli raket Federico Delbonis ile karşılaşacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam