Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Indian Wells Masters - Roger Federer zor da olsa

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 14/03/2013 - 09:06 GMT+2

Indian Wells’te son 16 turunda Stanislas Wawrinka karşısında oldukça zorlanan son şampiyon Roger Federer, 6-3, 6-7 ve 7-5 ile çeyrek finale yükselmeyi başardı.

UNITED STATES, INDIAN WELLS : INDIAN WELLS, CA - MARCH 13: Roger Federer of Switzerland hits a return to Stanislas Wawrinka of Switzerland during day 8 of the BNP Paribas Open at Indian Wells Tennis Garden on March 13, 2013 in Indian Wells (AFP)

Görsel kaynağı: AFP

Bu turnuvada dört kez şampiyon olan Federer maça servisini kırdırarak başlasa da hemen ikinci oyunca rakibinin avantajını geri almayı başardı. Dördüncü oyunda da servis kırmayı başaran turnuvanın iki numaralı seribaşı, ilk seti 6-3 kazandı.

İkinci setin üçüncü oyununda servis kıran Federer durum 5-4 iken maç için servis attı. Sıfıra karşı oyunu alan Wawrinka maça tutunmayı başarırken, tie-break’e giden setin genç raket 7-6 kazananmayı başardı.

Karar seti oldukça çekişmeli geçti. Son oyunda maça tutunmak için servis atan Wawrinka, oyunu Federer’e kaybedince, tecrübeli raket seti 7-5, maçı da 2-1 kazanmayı başardı.

Roger Federer, çeyrek finalde Rafael Nadal ile eşleşti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam