Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Federer ve Nadal bir kez daha karşı karşıya

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 15/03/2017 - 10:48 GMT+3

Tenisin iki efsanesi bu kez Indian Wells'te kozlarını paylaşacak.

Switzerland's Roger Federer and Spain's Rafael Nadal pose for a photo ahead of the Australian Open final

Görsel kaynağı: Reuters

Sezonun ilk Grand Slam turnuvası Avustralya Açık finalinde karşılaşarak spor dünyasını heyecanlandıran Roger Federer ve Rafael Nadal bir kez daha birbirlerine rakip oldu. ATP Indian Wells üçüncü turunda rakiplerini mağlup eden iki efsane tenisçi, dördüncü turda karşı karşıya gelecek.
Geçtiğimiz gece korta çıkan dünya 6 numarası Nadal, vatandaşı Fernando Verdasco'yu 6-3 ve 7-5'lik setlerle mağlup ederek dördüncü tura adını yazdırmayı başarmıştı. Bu sabaha karşı oynanan maçta ise dünya 10 numarası ve 9 numaralı seribaşı Federer, ABD'li Steve iki tie-break seti sonucunda turnuva dışına itti ve böylelikle beklenen Nadal-Federer eşleşmesi gerçekleşti.
Kariyerlerinde 36. kez birbirlerine rakip olacak Nadal ile Federer arasında daha önce oynanan maçlarda Nadal'ın 23-12'lik üstünlüğü bulunuyor. İkilinin son olarak karşılaştığı Avustralya Açık finalinde ise gülen taraf 5 set sonucunda Federer olmuş ve İsviçreli raket kariyerinin 18. Grand Slam şampiyonluğunu elde etmişti.
Roger Federer ile Rafael Nadal'ı karşı karşıya getirecek Indian Wells dördüncü tur maçı TSİ sabaha karşı 3.00'te başlayacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam