Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

WTA Indian Wells - Sharapova, Suarez Navarro'yu zorlanarak alt etti

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 11/03/2013 - 10:43 GMT+2

Indian Wells’in eski şampiyonlarından Maria Sharapova, İspanyol rakibi Carla Suarez Navarro’yu 7-5/6-3 ile geçerek dördüncü tura yükseldi.

Maria Sharapova of Russia serves against Carla Suarez Navarro of Spain during their match in Indian Wells

Görsel kaynağı: Reuters

BNP Paribas Opem’ın üçüncü turunda Carla Suarez Navarro ile karşılaşan dünya üç numarası yaklaşık bir saat süren zorlu ilk sette rakibinin servisini iki kez kırarak üstün olan taraf oldu. İkinci sette daha rahat olan ve İspanyol tenisçiyi oyuna ortak etmeyen Rus raket, rakibinin servisini iki kez daha çalarak galibiyete ulaştı.
Karşılaşmadan sonra konuşan Masha, “Zor maçtı. Kaliteli bir oyuncu ve çok iyi tenis oynama potansiyeline sahip. Daha önce Grand Slam’lerde üst düzey tenisçileri alt etmeyi başardı. Çeşitliliğe sahip geniş bir oyunu var” ifadelerini kullandı.
Sharapova’nın bir üst turdaki rakibi bir başka İspanyol, Lara Arruabarrena-Vecino olacak.
Indian Wells’e üç numaralı seribaşı olarak katılan Agnieszka Radwanska da zorlu bir maçtan galibiyetle ayrıldı. Rumen rakibi Sorana Cirstea karşısında ilk seti tie-break ile kaybeden Polonyalı, sonraki setleri 6-3 ve 6-4 ile kazanarak turladı.
Beş numaralı seribaşı Petra Kvitova, Lesia Tsurenko’yu 6-2/7-6 ile mağlup ederken, Sara Errani ise Johanna Larsson’u rahat bir şekilde 6-3/6-1 ile turnuva dışına itti.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam