Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Petkovic'e büyük moral

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 21/05/2011 - 21:08 GMT+3

Finalde Marion Bartoli ile karşılaşan Andrea Petkovic 6-4/1-0 öndeyken rakibinin sol üst adalesinden sakatlanarak müsabakayı bırakması ile şampiyonluğa ulaştı.

andrea petkovic

Görsel kaynağı: Eurosport

Kariyerinin ikinci zaferini elde eden Alman tenisçi yeni haftada açıklanacak listed 12 numaraya yükselerek kariyerinin zirvesini görmüş olacak. 26 yaşındaki Fransız Bartoli ise kariyerinin 13. finalinde sekizinci mağlubiyetini aldı.
Bu yıl 25. düzenlenen Stazburg turnuvasında dokuz yıl aradan sonra ilk defa ilk iki seribaşı finale yükselmeyi başarmıştı.
Petkovic maçtan sonra yaptığı açıklamada, “ Finalde birinin çekilmesi her zaman garip bir duygu verir. Aynı anda hem sevinç hem hüzün yaşarsınız. Marion için üzgünüm.İyi oynuyordum ve karşılaşmanın normal bir şekilde sonuçlanmasını isterdim. Roland Garros’tan bir hafta önce turnuvaya katılmanın iyi bir karar olup olmadığını düşünüyordum ama şu an en iyi kararı verdiğimi fark ettim” dedi.
Bartoli ise, “İyileşmem için gereken sürekli kısıtılı zira Pazartesi oynayacağım. Mucize için dua edeceğim. Babamın doktor olması işime gelebilir” ifadelerini kullandı.
Petkovic Fransa Açık ilk turunda Bojana Jovanovski ile zorlu bir mücadeleye çıkacak. Bartoli ise kendi seyircisi önünde Gürcü Anna Tatishvili ile karşılaşacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam