Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Federer ve Nadal galip

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 04/01/2011 - 23:18 GMT+2

Katar’da düzenlenen ATP Doha turnuvasında dünya 1 numarası Rafael Nadal ile dünya 2 numarası Roger Federer, ilk tur maçlarını set vermeden kazandı. Federer, Hollandalı rakibi Schoorel karşısında ilk sette oldukça zorlanırken, Nadal, Slovak Beck’e sadece üç oyun bıraktı.

Roger Federer Rafa Nadal

Görsel kaynağı: From Official Website

Doha’da ikinci günün açılışında Eurosport2 ekranlarında da yayınlanan maçta Ernests Gulbis ile Victor Hanescu yaptı. Maçı 6-3/7-6’lık iki set sonunda kazanan seribaşı raket Gulbis, ikinci set tiebreak’ini 0-5’ten gelip 8-6 kazanmayı başardı. Letonyalı, ikinci turda elemelerden gelen Antonio Veic ile oynayacak.
Merkez kortta daha sonra sahne alan dünya 2 numarası Roger Federer’di. Elemelerden gelen dünya 168 numarası Thomas Schoorel karşısında ilk sette üç set puanını üst üste çevirmek zorunda kalan Federer, oldukça sıkıntılı anlar yaşadığı seti tiebreak ile kazanmayı başardı. İkinci sette daha rahat bir oyun ortaya koyan İsviçreli, bu seti 6-3 kazanarak ikinci tura yükseldi. Federer, yarın vatandaşı Marco Chiudinelli ile çeyrek final için oynayacak. Chiudinelli de, aynı Schoorel gibi elemelerden ana tabloya yükselmeyi başaran bir isim.
Dünya 1 numarası Rafael Nadal, 2009 yılında da bu turnuvada mağlup ettiği Karol Beck ile karşılaştı. O zaman rakibine üç oyun veren Nadal, bugün de aynı tarifeyi uyguladı. İlk seti 6-3 kazanan İspanyol, ikinci seti oyun vermeden almayı başardı. Nadal, ikinci turda oldukça uzun bir maç sonrası Pere Riba’yı geçen Lukas Lacko ile karşılaşacak. Nadal, Lacko ile 2010 Avustralya Açık’ta da karşılaşmış, maçtan set kaybetmeden galip ayrılmıştı.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam