Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Madrid'deki düelloda kazanan Murray

Eurosport Türkiye

Yayınlandı 07/05/2016 - 16:57 GMT+3

Rafael Nadal'ı mağlup eden İskoç raket, Madrid Masters'ta finale yükseldi.

Andy Murray à Madrid

Görsel kaynağı: AFP

ATP Madrid Masters'ta dünya 2 ve 5 numaralarını karşı karşıya getiren yarı final maçında Rafael Nadal'ı 7-5 ve 6-4'lük setlerle mağlup eden Andy Murray finale yükselmeyi başardı.
Oldukça çekişmeli geçen maçta ilk servislerini oyuna sokmakta oldukça zorlanan (&54) Murray, buna karşın kritik noktaları rakibine göre daha iyi oynadı. Maç boyunca 13 servis kırma şansı yakalayan Nadal bunların sadece 2'sini değerlendirebilirken, Murray ise 6 servis kırma puanının 4'ünü değerlendirmeyi başardı.
2007-2014 yılları arasında toprak zeminde yaptıkları 7 maçta da rakibine mağlup olan Murray, rakibi önündeki şanssızlığını geçtiğimiz yıl yine Madrid'de kırmıştı. Böylelikle Murray, İspanyol rakibi karşısındaki iki toprak kort galibiyetini de Madrid'de elde etmiş oldu.
Geçtiğimiz ay Monte Carlo Masters'taki şampiyonluğu yolunda Murray'yi yarı finalde mağlup eden Nadal'ın toprak korttaki 13 maçlık galibiyet serisi ise son buldu.
Madrid'deki şampiyonluk unvanını korumak için mücadele eden Andy Murray'nin finaldeki rakibi, Novak Djokovic-Kei Nishikori maçının galibi olacak.
ATP Madrid Masters'ta eşleşmeler ve sonuçlar için tıklayınız
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam