Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Kupa Radwanska'nın

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 08/08/2011 - 08:51 GMT+3

Finalde Vera Zvonareva ile karşılaşan Agnieszka Radwanska, müsabakadan 6-3 ve 6-4’lük setlerle galip ayrılarak kariyerinin en büyük sert zemin zaferini kazandı.

Agnieszka Radwanska Carslbad San Diego 2011

Görsel kaynağı: AFP

Sakat olan omzuna rağmen yarı finalde Andrea Petkovic’i bir set geriden gelerek mağlup eden Polonyalı, final karşılaşmasına harika başladı ve hiç vites düşürmedi. İlk setin dördüncü oyununda servis kıran 22 yaşındaki raket servis oyunlarını rahat kazandı ve bu seti hanesine yazdırdı.
İkinci set de aynı şekilde ilerledi. Yarı finalde Ana Ivanovic karşısında sağlam bir mücadele ortaya koyan Zvonareva bu sefer maça ortak olamadı. Dördüncü oyunda servis kırdırarak geriye düşen Rus tenisçi, bir sonraki oyunda servis kırma puanlarından yararlanamadı. Bu noktadan sonra kontrolü tekrar ele geçiren Radwanska müsabakadan galip ayrılan taraf oldu.
Kariyerinin beşinci ancak en büyük şampiyonluğunu elde eden Polonyalı, “Finallerde Ruslarla karşılaşmak her zaman zordur. Bugün gerçekten iyi oynadım. Performansımdan memnunum. Üst düzey tenisçilere karşı iyi oynayarak kazanılmış turnuvalar her zaman için özel olmuştur” ifadelerini kullandı.
25 doğrudan puan vuruşuna karşılık 28 basit hata yapan Zvonareva ise, “Doğru vuruşları yaptığımı düşünüyorum. Belki biraz yavaştım. Ayak hareketlerim yeterli değildi ve bu yüzden hatalar yaptım. Tabii ki Agnieszka karşısında böyle hatalar yaparak oynarsanız kazanmak da zor olur” şeklinde konuştu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam