Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Radwanska sakatlığa rağmen

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 07/08/2011 - 10:06 GMT+3

Yarı finalde Andrea Petkovic ile karşılaşan Agnieszka Radwanska omzundaki sakatlığa rağmen, midesinden rahatsız olan Alman rakibini 4-6/6-0/6-4’lük setlerle mağlup etti ve finale yükseldi.

Agnieszka Radwanska of Poland pumps her fist after winning a point against Andrea Petkovic of Germany during their semi-final match at a WTA tennis event in Carlsbad, California August 6, 2011

Görsel kaynağı: Reuters

Üç yıldır WTA şampiyonluğu kazanamayan Polonyalı tenisçi, geçen hafta sakatladığı sağ omzu nedeniyle servislerinde problem yaşadı ve ilk seti kaybetti. İkinci sette Petkovic vites düşürmeye başladı ve bunun nedeni çok zaman geçmeden belli oldu. Beşinci oyunda 0-40 gerideyken midesinden sorun yaşayan Alman tenisçi koşarak tuvalete gitti.
Tur denetleyicisi Melanie Tabb, Petkovic’e ceza vermedi ve sağlık molasına izin verdi zira Alman tenisçi sandalye hakemini rahatsızlığından dolayı bilgilendirmişti. Üst üste 10 oyun kaybeden Petkovic üçüncü sette 4-0 geriye düştükten sonra toparlanıp üç oyun üst üste kazansa da bu yetmedi.
Maçtan sonra konuşan Petkovic öğle yemeğinde yediği bir şeyin dokunduğunu belirtirken, “O noktada korttan kaçmak zorundaydım çünkü artık tutamayacak durumdaydım. Bir de önümüzdeki 25 yıl boyunca televizyonda olmak istemedim” şeklinde konuştu.
Omzundan sorun yaşayan Radwanska ise, “Korta çıkıp en iyimi yansıtmak için elimden gelen her şeyi deniyorum. Her şeyi denemelisiniz, ağrı kesicileri, savaşmayı...” ifadelerini kullandı.
Polonyalı’nın finaldeki rakibi Vera Zvonareva oldu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam