Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

WTA Miami - Trafik Serena'ya engel değil

Eurosport
TarafındanEurosport

Güncellendi 24/03/2013 - 11:42 GMT+2

Dünya bir numarası Serena Williams, WTA Miami 3. tur maçında Ayumi Morita’yı iki setle geçerek dördüncü tura yükseldi.

2013 Miami Serena Williams

Görsel kaynağı: AFP

Kaldığı otelden maça gelmek için arabasına binmeye hazırlanan Williams'ı kötü bir sürpriz bekliyordu: Miami trafiği. Yetkililerle yaptığı konuşmada korta araba ile gitmeye çalışırsa geç kalacağını fark eden Amerikalı tenisçi, yoluna bisikletle devam etmeye karar verdi. Bisikletle kısa süre içince korta gelen Serena, rakibi Ayumı Morita karşısında fazla zorlanmadığı mücadeleden 6-3/6-3'lük iki setle ayrıldı ve adını dördüncü tura yazdırdı.
Tenisin efsane isimlerinden Steffi Graf ile 5 WTA Miami zaferi rekorunu paylaşan Serena Williams, çeyrek fiiale çıkma mücadelesinde Romina Oprandi’yi 6-3/6-4 ile geçerek tur atlayan Dominika Cibulkova ile karşılaşacak.
Diğer bir mücadelede ise dünya beş numarası Li Na, Rus Varvara Lepchenko karşısında 6-2/6-4'lik iki setle galip geldi ve dördüncü tura yükseldi. Çinli raketin bu turdaki rakibi ise, elemelerden turnuvaya dahil olan ve dünya dokuz numarası Caroline Wozniacki karşısında 6-2/6-4'lik aldığı galibiyetle dikkatleri üzerine çeken 19 yaşındaki İspanyol Garbine Muguruza.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam