Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

İspanyol finali

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 16/04/2011 - 21:40 GMT+3

Sezonun üçüncü Masters turnuvası Monte Carlo’da finalin adı Rafael Nadal – David Ferrer oldu. İki İspanyol Avustralya Açık’ta karşılaşmış ve Ferrer müsabakadan üç sette galip ayrılmıştı.

Spanish Rafael Nadal hits a return to his opponent British Andy Murray during the Monte-Carlo Masters

Görsel kaynağı: AFP

İlk setin dördüncü oyununda servis kırarak avantaj yakalayan dünya 1 numarası, bu seti 6-4 ile hanesine yazdırdı. İkinci sette toparlanan Murray, İspanyol’un sadece üç winner bulduğu seti 6-2’lik skorla kazandı ve müsabakayı karar setine taşıdı. Son sette rakibinin servisini iki kez kırarak 4-0’lık üstünlük yakalayan Nadal finale yükseldi. Murray’nin özellikle son sette sağ dirseğindeki ağrıdan muzdarip olduğu gözlemlendi.
Rafael Nadal yılın ilk iki Masters turnuvasında, Indian Wells ve Miami’de, finale yükselmiş, iki maçta da ilk seti kazanmasına rağmen Novak Djokovic’e mağlup olmuştu. Andy Murray ise Avustralya Açık finalinde Sırp tenisçiye yenildikten sonra bu turnuvaya kadar maç kazanamamıştı.
Günün ilk maçında ise 4 numaralı seribaşı David Ferrer, çeyrek finalde Roger Federer’i eleyen Jurgen Melzer2i 6-4’lük iki set sonucu geçmeyi bilmiş ve ilk finalist olmuştu.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam