Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Nadal Djokovic'e güveniyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 11/04/2011 - 18:49 GMT+3

Yılın formda ismi Novak Djokovic, bu hafta Monte Carlo Masters’a katılamıyor fakat Rafael Nadal, Sırp raketin hâlâ kendini tam göstermediğini, toprak kort sezonunda parlayacağını düşünüyor.

Nadal Djokovic

Görsel kaynağı: Eurosport

Djokovic ile bu sezon Indian Wells ve Miami Masters’da final oynayan ve ikisini de kaybeden İspanyol tenisçi, Monte Carlo Country Club’da verdiği röportajda bu rekabetin artık toprak korta taşındığını belirterek, “Korta gittiğimde kendimi hep yenilecekmiş gibi hissediyorum. Son altı yılda toprak kortta yaptıklarımı hayal bile edemezdim. Geçen yılki gibi başarılı bir sezon yakalamam ise neredeyse imkansız” dedi.
Neredeyse bir yıldır toprak kortta oynamadığını belirten Nadal, eskiden neler yaptığını ve nasıl oynadığını hatırlamak için geçen seneki maçlarını izlediğini söyledi. “Geçen yıl sezona harika oynayarak başlamıştım ve kendimi de çok iyi hissediyordum” diyen Nadal, her yılın farklı olduğunu ve maçlarla pratik yapması gerektiğini de belirtti.
Bu sezon üst üste 24 maç kazanan dünya iki numarası Djokovic’in yükselişi sorulduğunda ise dokuz Grand Slam sahibi İspanyol tenisçi şöyle diyor: “Toprak kortta başarılı olacağına eminim, Novak’ın bu yıl çok fazla avantajı var. Bir aya kadar da bir numara olacağına eminim. Sezona inanılmaz bir tempoyla başladı ve henüz gerçek seviyesini Indian Wells’de ya da Miami’de göstermediğini düşünüyorum.”
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam