Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Monte Carlo Masters 2013 - Sakat Djokovic'ten zorlu galibiyet

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 17/04/2013 - 18:58 GMT+3

Bileğindeki sakatlığa rağmen Monte Carlo Masters'ta mücadele eden Novak Djokovic ile turda Mikhail Youzhny'yi 4-6/6-1/6-4 ile geçerek üçüncü tura yükseldi.

Novak Djokovic celebrates his opening win at Monte Carlo Masters 2013

Görsel kaynağı: Reuters

Davis Kupası çeyrek finalinde ülkesi Sırbistan’ı ABD karşısında yarı finale taşırken ayak bileğinden sakatlanan Novak Djokovic, toprak kort sezonunu Monte Carlo Masters’taki zorlu Mikhail Youzhny maçıyla açtı.
Bu sezonki ilk toprak kort mücadelesine tutuk başlayan Nole, Rus rakibi karşısında 5-2 geriye düştüğü ilk sette oyuna tutunmaya çalışsa da bu seti 5-4 ile rakibine kaptırdı. Ancak ikinci sette kortta sadece dünya 1 numarası vardı. Youzhny’nin varlık gösteremediği ikinci seti 6-1 ile hanesine yazdırarak karşılaşmayı karar setine götüren Sırp tenisçi, bu sete de servis kırarak başladı.
Youzhny altıncı oyunda cevap vererek skoru 3-3’e getirdi ancak son sözü dokuzuncu oyunda bir kez daha servis kıran Djokovic söyledi.
Zorlu mücadeleden galip ayrılan dünya 1 numarasının üçüncü turdaki rakibi Ernests Gulbis – Juan Monaco maçının galibi olacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam