Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Monte Carlo Masters - Ferrer'den sakatlık firesi

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 12/04/2013 - 16:25 GMT+3

Sakatlığı bulunan David Ferrer, Monte Carlo Masters'tan çekildi.

Spain's David Ferrer returns a shot to Britain's Andy Murray in their men's singles final match at the Sony Open tennis tournament in Key Biscayne, Florida March 31, 2013 (Reuters)

Görsel kaynağı: Reuters

Sezonun ilk toprak kort Masters turnuvası gelecek hafta Monte Carlo’da başlayacak. Dünya dört numarası David Ferrer üst adalesinde sakatlık nedeniyle bu turnuvada boy gösteremeyecek.
Miami Masters finalinde sakatlanan İspanyol tenisçi, Twitter’dan yaptığı açıklamada hayranlarından özür diledi ve 22 Nisan’da başlayacak olan Barcelona Açık’a yetişmeyi umduğunu belirtti.
Toprak sezonu öncesi Rafael Nadal’ın 585 puan önünde bulunan Ferrer’in Monte Carlo’yu es geçme kararı sıralamadaki yerini etkilemeyecek zira geçen yıl ilk turda Thomaz Bellucci’ye elenerek sadece 10 puan elde etmişti. İspanyol tenisçinin kaybı 10 puan olacak.
Monte Carlo’yu üst üste sekiz yıldır şampiyon olarak tamamlayan Nadal’ın ise 1000 puan koruması gerekecek. Fransa Açık’a kadar vatandaşını yakalama şansı çok az görünen 11 kez Grand Slam şampiyonu, 2005’ten sonra ilk kez Roland Garros’a ilk dördün dışında başlayacak.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam