Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Monterrey'de sürpriz yok

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 06/03/2011 - 18:13 GMT+2

WTA Monterrey Açık’ta finalde turnuvanın bir ve iki numaralı seribaşları Jelena Jankovic ile Anastasia Pavlyuchenkova karşı karşıya gelecek.

Jelena Jankovic

Görsel kaynağı: AFP

İki tenisçi de yarı final karşılaşmalarında rakiplerini zorlanmadan turnuva dışında itti. Jankovic, yarı final karşılaşmasında hiç servis kırdırmadan sekiz numaralı seribaşı olan rakibi Polona Hercog’u 6-3 ve 6-2’lik setlerle yenmeyi başardı.
“Hercog’un bugüne kadar nasıl oynadığını hiç bilmiyordum” diyen Sırp tenisçi, finalde olmaktan dolayı mutlu olduğunu ve her zaman elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını belirtti. Yarı finalde karşılaştığı rakibi Gisela Dulko’yu ise 6-4 ve 6-1’lik setlerle yenen Pavlyuchenkova ise, hayalini gerçekleştirmesine katkıda bulundukları için kendisini desteklemeye gelenlere teşekkür etti ve, “Kalabalığın desteği benim için çok önemliydi, buraya dönmeyi dört gözle beklememin sebebi sadece onlardı” diye belirtti.
Bu akşam oynanacak olan final maçı için Jankovic, “Zor, fakat benim açımdan iyi geçeceğini düşünüyorum” derken, 19 yaşındaki Pavlyuchenkova ise, kaybedecek hiçbir şeyi olmadığını ve Jankovic’in tecrübelerinden yararlanıp kendini geliştirmeye çalışacağını söyledi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam