Popüler Sporlar
TÜM SPORLAR
Tümünü göster

Safina'nın çilesi bitmiyor

Eurosport
TarafındanEurosport

Yayınlandı 10/01/2011 - 18:47 GMT+2

Hobart’ta düzenlenen WTA turnuvasında 1 numaralı seribaşı Marion Bartoli, eski dünya 1 numaralarından Dinara Safina’ya sadece bir oyun vererek galip geldi.

Dinara Safina of Russia hits a return to Daniela Hantuchova of Slovakia during the U.S. Open tennis tournament in New York

Görsel kaynağı: Reuters

Sırtındaki sakatlık nedeni ile geçen yıl istediği performansı bir türlü gösteremeyen Safina, bu sezon öncesi umutluydu. Ailesi ile birlikte vakit çegiren ve abisi Marat Safin ile Güney Amerika’ya giden Rus raket bazı şeylerin değişmesini umuyordu.
Geçen hafta Auckland’da ilk turda Yanina Wickmayer’e elenen Safina, bu hafta da kötü kura çekti ve 1 numaralı seribaşı Marion Bartoli’ye düştü. Eski Wimbledon finalisti Fransız raket sadece 91 dakika süren mücadelede rakibine bir oyun verdi ve karşılaşmadan 6-0 ve 6-1’lik setlerle galip ayrıldı.
Karşılaşmadan sonra konuşan Bartoli, “Çok zorlu bir maç yaşattı. Eğer rallilere bakarsanız ne kadar çekişmeli bir maç olduğunu görürsünüz” dedi.
Turnuvada iki numaralı seribaşı Anastasia Pavlyuchenkova, ABD’li raket Bethanie Mattek-Sands karşısında ilk seti 6-2 kaybettikten sonra kalçasındaki sakatlık nedeniyle karşılaşmadan çekildi.
Uygulamada 3M+ kullanıcı'a katılın
En son haberler, sonuçlar ve canlı spor yayınları ile güncel kalın
İndir
Benzer Konular
Bu yazıyı paylaş
Reklam
Reklam